Nieuws

FC Groningen - De Graafschap

Dinsdag 2 april is het zo ver, de derde studentenactie van dit seizoen! Kaarten zijn eenvoudig individueel aan te schaffen via deze unieke link http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/studentenactie

FC Groningen – De Graafschap

Dinsdag 2 april 2019

Aanvang 20:45 uur

Hitachi Capital Mobility Stadion

Nabeschouwing Head of the River Amstel (overwinning dames club dubbelvier)

za 16 - zo 17 mrt
Afgelopen weekend stond de Head of the River Amstel op de wedstrijdkalender. Na het afgelasten van alle velden op zaterdag vanwege de harde wind verschenen zondag zeven ploegen van Gyas aan de start. De EJL en de EJZ namen weer punten mee voor het klassement en de clubdames dubbelvier ging er met de winst vandoor!

Lustrumreis bekendmaking

do 21 mrt 20:00
Lieve Gyanen,

Aanstaande donderdag is het zover: de bekendmaking van de EPISCHE LUSTRUMREIS. Deze reis zal je 11-daagse helemaal compleet maken. De zomer lijkt nu nog ver weg tijdens de zware UB-weken maar hij is er voordat je het weet. Wil je deze zomer genieten in de zon met een pintje in je hand en wil je weten waar de reis naartoe gaat? Kom dan donderdag om 23:00 naar de borrel!

Kusjes,
Foetcie

Ps. Mocht je nou niet naar de borrel kunnen komen, de inschrijflijst gaat vrijdag 12:00 open!

Gyas in de Brouwerij

ma 18 mrt 21:00
Vanavond is het weer tijd voor een speciale editie van Gyas in de Brouwerij, namelijk de LIK en after wintersport borrel. De Lente introductieperiode gaat weer beginnen, dus neem al je vrienden die nog geen lid zijn mee!

Head of the River Amstel (Blok 1 en 2 van zaterdag zijn afgelast, Blok 3 en 4 van zondag gaan door)

za 16 - zo 17 mrt
Na een hectische weekend tijdens de Heineken Roeivierkamp staat de volgende Amstelwedstrijd alweer op het programma, namelijk de Head of the River Amstel. Deze 8 kilometer durende wedstrijd zal weer als vanouds gestart worden in Oudekerk aan de Amstel om vervolgens te finishen bij de Hoop in Amsterdam. Dit weekend zullen dertien, waarvan acht wedstrijdploegen en vijf clubploegen, aan de start liggen.

Hieronder een overzicht wanneer welke ploeg starten.

NL Doet

za 16 mrt 10:00
Het is weer tijd om je mouwen op te stropen en wat terug te doen voor de buurt. Zaterdag 16 maart van 10:00-14:00 kun je in de buurt allerlei klussen doen om zo de buurt wat schoner, leuker en fijner te maken. Er zijn veel verschillende klussen waar je je voor kan aanmelden. Denk aan activiteiten met ouderen, spullen brengen naar de kringloop, of gewoon parkjes schoonmaken zodat iedereen er weer van kan genieten. Als dank is er na afloop een lunch bij WIJ Corpus den Hoorn (Paterswoldseweg 267). Wil je meehelpen? Meld je dan om 10:00 bij het Overwinningsplein.

Sophie Souwer geselecteerd voor de Vrouwen Dubbelvier!

Afgelopen maandag werd bekend dat Sophie Souwer is geselecteerd voor de Vrouwen Dubbelvier!

Na een zware trainingsstage in Sierra de Navada en Sevilla is besloten dat Sophie samen met Inge Janssen (Orca), Nicole Beukers (Njord), Olivia van Rooijen (Nereus) in de Vrouwen Dubbelvier zit.

Deze formatie werd al eerder, in 2017, wereldkampioen in de Vrouwen Dubbelvier.

Wij zijn enorm trots op Sophie en kijken uit naar komend seizoen!

Voorbeschouwing Heineken Roeivierkamp (blok 1/m 3 zaterdag afgelast)

za 09 - zo 10 mrt
Komend weekend staat de eerste Amstel wedstrijd op het programma, namelijk de Heineken Roeivierkamp. Zoals de naam al verklapt bestaat deze wedstrijd uit vier afstanden. Zaterdag staat de 2,5km en 250m op het programma en zondag begint de dag met een 5km race en wordt het weekend afgesloten met de finale afstand van 750m. Alle vier de afstanden zullen finishen voor Nereus.

Wil je lekker meefietsen tijdens de Heineken Roeivierkamp en/of je fiets gebruiken als vervoersmiddel naar je slaapadres in Amsterdam, schrijf je dan hier in om je fiets mee te laten gaan op de kar.

Captain Marvel

ma 25 mrt
Lieve Gyas vrienden,

Alhoewel het als slechts één weekje geleden voelt dat we in de UB zaten te zwoegen en zweten voor tentamens, moeten we er toch aan geloven; ze komen er weer aan. Als verstandige studenten gaan we ons uiteraard niet de week van tevoren naar de tering zuipen, maar even aan de realiteit ontsnappen is in die donkere dagen wel wenselijk. Dus schuif de studieboeken even opzij en ga 25 maart mee met de BAM naar de nieuwe Marvelfilm; Captain Marvel! (2D). De film speelt zich af in 1990, een periode die tot nu toe nog verborgen is gebleven in de Marvelfilms, en gaat over de reis van een die vrouw uitgroeit tot één van de machtigste superhelden van het universum.
Het is niet nodig om eerdere delen al gezien te hebben.

Lustrum 11-daagse bekendmakingsborrel

do 07 mrt
Lieve Gyanen,

Zoals jullie nu ongetwijfeld weten, wordt dit jaar een onvergetelijk jaar in iedereen zijn Gyas-carrière, namelijk het 11de lustrum van onze prachtige vereniging! Aanstaande donderdag zullen we iedereen verlossen en zal de planning voor de epische, adembenemende, 11-daagse bekend gemaakt worden. Kom daarom gezellig met ons naar de BHM en drink wat zenuwpilsjes tot de bekendmaking om 22:30!

Met 11 helderwitte, donkerblauwe en roze groeten,

De 11-daagse commissie