Geneesmiddelonderzoek

Kamer forum » *** Huize Blije Mus zoekt huisgenootje! (V) ***

Anna Honingh · di 14 mei 2019 om 22:56
Hallo kamerzoekende meiden,

Omdat Babette ons helaas gaat verlaten komt er vanaf 10 juli in ons huis voor onbepaalde tijd een kamer vrij. Het gaat om een zolderkamer van +/- 12m2 en kost €345 per maand, inclusief g/w/l en internet. We delen met zijn 3'en een ruime woonkamer (met grote tv!) met aansluitende keuken en een badkamer met bad, douche, wasmachine én droger.
In de kamer zit een ingebouwd bed en veel ingebouwde kastruimte, en je hebt een klein balkon.

Ons huis staat aan de Lutkenieuwstraat, steenworp afstand van de binnenstad van Groningen. Verder zit er een supermarkt op 100m lopen en ben je binnen 3 minuten in het Noorderplantsoen of de UB.

Je komt in een knus gezellig huis te wonen, waar niks verplicht is maar waar we wel regelmatig met elkaar chillen en elke dinsdag samen eten. We zijn zelf actief bij verschillende sport-, studenten- en studieverenigingen en we zoeken dus ook naar iemand die gezellig is, maar ook zijn eigen dingen wil doen (en altijd zijn bord leeg eet).

Heb je interesse? Stuur dan een berichtje waarin je iets leuks over jezelf vertelt naar annahoningh@hotmail.com en wie weet nodigen we je uit voor de hospi!

Dikke kus,
Huize Blije Mus,
Anna en Nienke