Publiek forum » Botendokter Wielerklassieker update: weer, routes, prijzen en kleding passen

Jorrit Kortink · di 10 okt 2017 om 08:36
Beste allen,

komende zaterdag nadert met rasse schreden, en de weergoden zijn ons gunstig gezind. Droog, 18 graden en een waterig zonnetje staan ons te wachten. Mocht je dus nog twijfelen over je inschrijving omdat je het weer wilde afwachten: dit is je kans!

Daarnaast zijn ook de routes definitief bekend. Deze worden geupload op de diverse Facebook-pagina's van Gyas en Oud-Gyas. Mocht je daar beide geen beschikking toe hebben dan kun je een mailtje sturen naar mij of naar Nils Meijer.

Het zal jullie wellicht ontgaan zijn, maar er is een nieuw ontwerp van de Gyas wielerkleding. Op de dag van de Botendokter zal het mogelijk zijn om passets van het nieuwe ontwerp te proberen, en misschien zijn er ook wel mensen aanwezig die zelfs al in het bezit zijn van de laatste mode. Vanaf 11u is het mogelijk om de nieuwe kleding te passen, dus kom op tijd!

Last but not least, de prijzen: net als alle jaren zijn er natuurlijk weer mooie prijsjes te verdienen, waaronder natuurlijk de bierglazen voor de sterkste man en sterkste vrouw. Voor een foto verwijs ik jullie wederom naar Facebook, maar ik kan jullie verzekeren dat ze de moeite waard zijn. Daarnaast zullen er verschillende nog nader te benoemen prijsjes in het verschiet liggen voor bijvoorbeeld de bordensprint en de ongelukkige renner van de dag.

Nog éénmaal het programma:

11:00u Ontvangst op het Bootenhuysch met koffie en koek, mogelijkheid tot het passen van Gyas wielerkleding
11:45u Uitleg van de route
12:00u Vertrek
14:00u Ravitaillering in ’t Maotie in Gasselte (+/-)
14:45u Vertrek uit Gasselte (+/-)
16:30u Aankomst op Gyas, douchen en prijsuitreiking (+/-)
17:00u Oud Gyas ALV met borrel en BBQ

Tot zaterdag!
De lijst voor de Botendokter
De lijst voor de barbecue